Webdesign voor Curaçao

Diensten

De diensten van BRO=MAN vormgeving

diensten bromanvormgeving curaçaoWij verzorgen het complete pakket diensten voor een website voor Curaçao op professionele wijze. Van ontwerp tot bouw van de site, van registratie van uw domeinnaam tot hosting, van het schrijven van teksten tot het instellen voor en aanmelden bij de belangrijkste zoekmachines.

Hoe gaan wij te werk?

Samen met u inventariseren wij uw wensen voor de nieuwe website. Onderwerpen die hierbij onder andere aan de orde komen zijn:

  • wat is de boodschap van uw website?
  • wie wilt u met uw website bereiken (doelgroep)?
  • wilt u gebruik maken van uw bestaand logo of wilt u dat wij een nieuw logo ontwerpen?
  • wat zijn uw favoriete kleuren voor uw website?
  • wenst u koppelingen naar uw social media account(s)?
  • wilt u op uw website de mogelijk dat uw bezoekers zich inschrijven voor een nieuwsbrief?

Na deze inventarisatie gaan wij voor u aan de slag en maken meerdere ontwerpen. Deze bespreken wij met u, passen deze aan indien gewenst en nadat u uw keuze heeft gemaakt voor het ontwerp starten wij met de bouw van de website.

Tijdens de bouw van de website ontvangt u van ons een url (websiteadres) waarop u de vorderingen van de bouw van de site kunt volgen. Wij maken of plaatsen de door u aangeleverde teksten en afbeeldingen en nadat u de nieuwe website heeft goedgekeurd ontvangt u van ons de factuur. Op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen plaatsen wij de website online onder de door u gekozen en geregistreerde domeinnaam.

Wij stoppen niet na de bouw van uw website

Op het moment dat uw website voor Curaçao online staat laten wij u niet in de steek. Mocht u toch kleine tekstaanpassingen wensen of een andere afbeelding dan passen wij dat voor u aan. Dit valt bij ons onder garantie en is kosteloos.

Omdat wij de website voor Curaçao bouwen met het CMS Joomla of WordPress kunt u zelf ook aanpassingen doen, maar dat kunnen wij ook blijven doen indien u dat wenst. Nadat de site online staat ontvangt u van ons een voorstel voor een op maat gemaakt onderhoudscontract voor uw website. Met dit onderhoudscontract houden wij onder meer de software up to date. U kunt er ook voor kiezen dat BRO=MAN vormgeving aanpassingen blijft uitvoeren na de garantieperiode.

Wilt u meer informatie over onze diensten voor een professionele website voor Curaçao? Neem contact met ons op en wij bespreken samen met u de mogelijkheden!