Webdesign voor Curaçao

Ondersteuning bij Joomla of WordPress website Curaçao

Ondersteuning bij uw website Curaçao

Onze klanten zijn erg te spreken over de ondersteuning die wij bieden nadat een nieuwe website online is geplaatst. Wij stoppen namelijk niet met onze werkzaamheden op dat moment.

Zijn er kleine aanpassingen nodig in de tekst of wilt u toch net die andere foto liever op uw website? Geen probleem, bij ons valt dat onder garantie en wij passen dit voor u aan zonder extra kosten in rekening te brengen.

BRO=MAN vormgeving Curacao ondersteuning

Onderhoudscontract voor uw website

Voor elke website geldt dat er regelmatig updates komen van de software waarmee de site is gebouwd. Enerzijds wordt de functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid  van de software uitgebreid, anderzijds zorgt een update voor een nog betere beveiliging tegen hackers.

Wilt u dat uw website up to date blijft met de meest recente versie van de software en wilt u een zo veilig mogelijke website? Met een onderhoudscontract van BRO=MAN vormgeving regelen wij dat voor u!

Training Joomla en WordPress

Wilt u zelf aanpassingen op uw site kunnen doen? Op uw verzoek kunnen wij een korte training verzorgen hoe u aanpassingen doet in uw website. Ook bieden wij workshops aan voor Joomla en WordPress. Tijdens onze workshops maken wij samen met de deelnemers een website van begin tot einde. Na het volgen van een van onze workshops bent u in staat zelfstandig een complete website te maken met Joomla of WordPress. Geen enkele training of workshop is standaard bij ons want wij stemmen elke training af op de behoefte van onze deelnemers. Dit kan in de vorm van een privé cursus, een groepstraining of een online training via Skype. Neem eens een kijkje op de site www.joomla-workshop.com dan ziet u een aantal mogelijkheden voor een training in Joomla.

Interesse voor een training of een onderhoudscontract voor uw website Curaçao? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken met u de mogelijkheden.